Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clout Songtekst: the best of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clout - the best of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the best of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clout! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clout en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the best of me .

Origineel

I needed a reason To climb out of my shell. I needed a reason To care at all 'bout myself. Then you walked into my sight And you opened up my life. And you made the best of me So easily And I couldn't love you better Baby You made the best of me Darlin' The best that I could be You made the best of me. I waited a lifetime To try livin' it out. I needed a lifeline To know what life was about. And you made me realize And you touched me with your eyes. And you made the best of me You made the best of me Oh baby You made the best of me Best of me. And you made the best of me You made the best of me

 

Vertaling

Ik had een reden nodig om uit mijn schulp te klimmen. Ik had een reden nodig om iets om mezelf te geven. Toen kwam jij in mijn zicht En je opende mijn leven. En je maakte het beste van mij Zo gemakkelijk And I couldn't love you better Baby Je maakte het beste van me Darlin The best that I could be You made the best of me. I waisted a lifetime Om te proberen het uit te leven. Ik had een levenslijn nodig Om te weten waar het leven om ging. En jij deed me beseffen En je raakte me met je ogen. En je maakte het beste van me You made the best of me Oh baby You made the best of me Het beste van mij. And you made the best of me You made the best of me