Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clutch Songtekst: algo ha cambiado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clutch - algo ha cambiado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van algo ha cambiado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clutch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clutch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals algo ha cambiado .

Origineel

Por favor, dejenme O voy a enloquecer. No soy quien para ser Todo lo que soy Algo ha cambiado Que alucinado, quiero vivir. Voy a ver, nacer el sol En medio del camino Y tambien voy a nacer De acuerdo a mi destino.

 

Vertaling

Laat me alsjeblieft Of ik word gek. Ik ben niet wie ik had moeten zijn. Alles wat ik ben Er is iets veranderd. Dat hallucineren, ik wil leven. Ik ga de zon zien opkomen In het midden van de weg En ik ga ook geboren worden Volgens mijn lot.