Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clutch Songtekst: electric worry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clutch - electric worry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van electric worry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clutch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clutch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals electric worry .

Origineel

Well, you made me weep and you made me moan When you caused me to leave, child, my happy home But someday, baby You ain't worry my life anymore I get satisfaction Everywhere I go Where I lay my head That's where I call home Where the barren pines On the mission stare Take tomorrow's collar And give 'em back the glare Bang, bang, bang, bang Vamanos, vamanos Bang, bang, bang Vamanos, vamanos You told everybody in the neighborhood What a dirty mistreater, that I was no good But someday, baby You ain't worry my life anymore Doctor or lawyer I'll never be Life of a drifter The only life for me You can have your riches All the gold you saved There ain't room for one thing In everybody's grave Bang, bang, bang, bang Vamanos, vamanos Bang, bang, bang Vamanos, vamanos, come on! If I had money, like Henry Ford Lord, I'd have me a woman, yeah, on every road But someday, baby You ain't worry my life any more Invocation of the dummies Requiem for a head Cash in at the corner Piles of street cred I get satisfaction Everywhere I go One day baby You'll worry me no more Bang, bang, bang, bang Vamanos, vamanos Bang, bang, bang Vamanos, vamanos, yeah!

 

Vertaling

Nou, je liet me huilen en je liet me kreunen Toen je me deed vertrekken, kind, mijn gelukkige thuis Maar op een dag, baby Maak jij je geen zorgen meer om mijn leven Ik krijg voldoening Overal waar ik ga Where I lay my head That's where I call home Waar de dorre dennen Op de missie staren Neem de kraag van morgen And give 'em back the glare Bang, bang, bang, bang Vamanos, vamanos Bang, bang, bang Vamanos, vamanos Je vertelde iedereen in de buurt Wat een vuile mishandelaar, dat ik niet goed was Maar op een dag, baby Maak jij je geen zorgen meer om mijn leven Dokter of advocaat Ik zal nooit Het leven van een zwerver Het enige leven voor mij Je mag je rijkdom hebben Al het goud dat je gespaard hebt Er is geen plaats voor één ding In ieders graf Bang, bang, bang, bang Vamanos, vamanos Bang, bang, bang Vamanos, vamanos, kom op! Als ik geld had, zoals Henry Ford Heer, ik zou een vrouw hebben, ja, op elke weg Maar op een dag, baby Maak jij je geen zorgen meer om mijn leven Invocation of the dummies Requiem voor een hoofd Cash in op de hoek Stapels van straatwaarde Ik krijg voldoening Overal waar ik ga Op een dag, schatje Zal ik me geen zorgen meer maken Bang, bang, bang, bang Vamanos, vamanos Bang, bang, bang Vamanos, vamanos, yeah!