Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coatl Songtekst: flor de muerto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coatl - flor de muerto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van flor de muerto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coatl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coatl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals flor de muerto .

Origineel

Estatuas de cal la cruz simbolo de tu esperanza Angeles siniestros que destrozaron mi garganta Reposos temporales, todos somos huesos nadamas No hay alma ni espiritu que viva una eternidad Flores de muerto mira donde acabare Y si te quise eso fue aller Flores secas Flor de muerto Hoy estuve sobre ti mas no se por cuanto mas Pronto yo ya no sere mi ataud se sellara La verdad ya no es verdad, nunca fue en realidad Flores de muerto mira donde acabare Y si te quise eso fue aller Flores secas Flor de muerto No hablemos de razon

 

Vertaling

Kalk standbeelden het kruis symbool van uw hoop Sinistere engelen die mijn keel verscheurden Tijdelijke rustplaatsen, we zijn allemaal maar beenderen Er is geen ziel of geest die een eeuwigheid leeft Dode man's bloemen, kijk waar ik zal eindigen En als ik van je hield dat was gisteren Droge bloemen Dode bloem Ik was vandaag bij jou, maar ik weet niet hoe lang nog. Spoedig zal ik niet meer zijn mijn kist zal verzegeld zijn De waarheid is niet langer waar, het was nooit echt waar Dode bloemen, kijk waar ik zal eindigen En als ik van je hield dat was het aller Gedroogde bloemen Dode man's bloem Ik heb het niet over reden