Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coatl Songtekst: laberintos de fe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coatl - laberintos de fe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van laberintos de fe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coatl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coatl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals laberintos de fe .

Origineel

Atrapado en los laberintos de la fe Si dejo de creer dejare de crecer? Donde termina el mar? Tras el karma, tu mente, y tu ser solo queda el dolor, el temor, y el poder Dime tu, donde estas? Laberintos, laberintos, laberintos de fe Atrapado en los laberintos del fe solo soy polvo y en el me convertire Dime tu, donde estas?

 

Vertaling

Gevangen in de labyrinten van het geloof Als ik stop met geloven, stop ik dan met groeien? Waar eindigt de zee? Achter karma, je geest, en je wezen Alleen pijn, angst en macht blijven over Vertel me, waar ben je? Labyrinten, labyrinten, labyrinten van het geloof Gevangen in de labyrinten van het geloof Ik ben maar stof en ik zal tot stof vergaan Vertel me, waar ben je?