Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cobalt 60 Songtekst: born again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cobalt 60 - born again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van born again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cobalt 60! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cobalt 60 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals born again .

Origineel

I was in heaven I'm in hell What happened to me I can't tell What happened to me I can't tell But it's for me they tolled the bell I'm filled with a fear I cannot quell I was in heaven I'm in hell The skin around me is my jail What am I doing here ? Is there a rule I broke ? Is there a debt I didn't pay ? I was in heaven I'm in hell (x2) What happened to me I can't tell (x2) I feel like soaking in concrete What did I do to be back here ? Is it something I said ? Is it something I should have known ? Is it something I just didn't realize ? What is this curse closing my eyes ? In the jail that I see I'll spend another eternity I'm a drop in the sea and life is slowly pouring into me For the sake of our kind and the rest of my mind + Remain on our side remain on our side (x2) Here I am back at the start around ground zero Back in the spiral of life among the thrown out I was in heaven I'm in hell And that is all there is to tell

 

Vertaling

Ik was in de hemel, nu ben ik in de hel. Wat er met me gebeurd is, kan ik niet zeggen Wat er met me gebeurd is, weet ik niet Maar het is voor mij dat ze de bel luidden Ik ben gevuld met een angst die ik niet kan onderdrukken Ik was in de hemel, nu ben ik in de hel De huid om me heen is mijn gevangenis. Wat doe ik hier? Is er een regel die ik heb gebroken? Is er een schuld die ik niet heb betaald? Ik was in de hemel, nu ben ik in de hel (x2) Wat is er met me gebeurd, ik weet het niet (x2) Ik heb zin om in beton te weken Wat heb ik gedaan om hier terug te zijn? Is het iets wat ik zei? Is het iets dat ik had moeten weten? Is het iets dat ik me gewoon niet realiseerde? Wat is deze vloek die mijn ogen sluit? In de gevangenis die ik zie, zal ik nog een eeuwigheid doorbrengen. Ik ben een druppel in de zee en het leven stroomt langzaam in me. In het belang van onze soort en de rest van mijn geest... + Blijf aan onze kant Blijf aan onze kant (x2) Hier ben ik terug bij het begin rond ground zero Terug in de spiraal van het leven tussen de uitgestotenen Ik was in de hemel ik ben in de hel En dat is alles wat er te vertellen valt