Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cobi Songtekst: don t you cry for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cobi - don t you cry for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t you cry for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cobi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cobi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t you cry for me .

Origineel

Oh, got my hands tied around my back And time put a rope around my head And hung from the rafters of my fear Dark in the eyes Try and face the world, I can't bear to My knees hit the ground and my hands start shaking Old feelings from new faces A rope on the floor and a poor man hanging Please help me chop this tree down Or hold me from underneath Words never once cut me down Oh, don't you cry for me Oh I've seen an ocean run away I'm torn from the truth that holds my soul I'm down in the grave where I belong Oh, what a ride Identified my devil Wings to the sky on the run from trouble With my own hands, no shovel I dug through the ground, now I'm hanging above saying Please help me chop this tree down Or hold me from underneath Words never once cut me down Oh, don't you cry for me Down by the grave that the law man laid When the gravel got paved, finally I'm saved Down by the grave that the law man laid When the gravel got paved, finally I'm saved (when the sun went down) Down by the grave that the law man laid When the gravel got paved, finally I'm saved (it set the sky on fire) Down by the grave that the law man laid When the gravel got paved, finally I'm saved (I saw an angel fly) Down by the grave that the law man laid When the gravel got paved, finally I'm saved (I never felt so high) Down by the grave that the law man laid When the gravel got paved, finally I'm saved Please help me chop this tree down Or hold me from underneath Words never once cut me down Oh, don't you cry for me Oh, don't you cry for me Oh, don't you cry for me

 

Vertaling

Oh, ik heb mijn handen op mijn rug gebonden En de tijd deed een touw om mijn hoofd En hing aan de dakspanten van mijn angst Dark in the eyes Ik probeer de wereld onder ogen te komen, ik kan het niet aan Mijn knieën raken de grond en mijn handen beginnen te trillen Oude gevoelens van nieuwe gezichten Een touw op de vloer en een arme man hangt Help me alstublieft deze boom om te hakken Of hou me er onder vandaan Woorden hebben me nooit neergehaald Oh, huil niet om mij Oh Ik heb een oceaan zien weglopen Ik ben weggerukt van de waarheid die mijn ziel vasthoudt Ik lig in het graf waar ik thuishoor Oh, wat een rit Mijn duivel geïdentificeerd Vleugels naar de hemel op de vlucht voor problemen Met mijn eigen handen, geen schop Ik groef door de grond, nu hang ik erboven en zeg Help me alstublieft deze boom om te hakken Of houd me van onderen vast Woorden hebben me nooit neergehaald Oh, huil niet om mij Beneden bij het graf dat de wetsdienaar legde Toen het grind geplaveid werd, eindelijk ben ik gered Beneden bij het graf dat de man van de wet heeft gelegd Toen het grind geplaveid werd, ben ik eindelijk gered (toen de zon onderging) Beneden bij het graf dat de man van de wet heeft gelegd Toen het grind geplaveid werd, ben ik eindelijk gered (het zette de hemel in vuur en vlam) Beneden bij het graf dat de man van de wet heeft gelegd Toen het grind geplaveid werd, eindelijk ben ik gered (ik zag een engel vliegen) Beneden bij het graf dat de man van de wet heeft gelegd Toen het grind geplaveid werd, eindelijk ben ik gered (Ik heb me nog nooit zo hoog gevoeld) Beneden bij het graf dat de man van de wet heeft gelegd Toen het grind geplaveid werd, eindelijk ben ik gered Help me alstublieft deze boom om te hakken Or hold me from under Woorden hebben me nooit neergehaald Oh, huil niet om mij Oh, huil niet om mij Oh, huil niet om mij