Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cock robin Songtekst: born with teeth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cock robin - born with teeth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van born with teeth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cock robin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cock robin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals born with teeth .

Origineel

It's not pretty, though it never is But nothing that's too hard to bear Pay no attention to the dark circles They have always been there Don't mistake me to be broken down Just because I'm on my knees I can withstand most anything I was born with teeth Born with teeth Out of the womb into an ugly world I've been thrown Wee to the race Up on two legs before it tumbles on me I'm not looking for a kind work to keep me going It' so much better off this way To be born with teeth After all that I've seen taken place Very little has affect I've been treated like I should have been At least that's what my mind says I'll be around when everyone has been satisfied or ovee It's possible even my happiness will stumbled on Out of the womb into an ugly world I've been thrown Wee to the race Up on two legs before it tumbles on me I'm not looking for a kind work to keep me going It' so much better off this way To be born with teeth I can get along I get along without to much advise Ahh, but if it weren't so hard to make things right It's gonna be whatever fate will bring I've managed to look good so far But there's no use pretending Out of the womb into an ugly world I've been thrown Wee to the race Up on two legs before it tumbles on me I'm not looking for a kind work to keep me going It' so much better off this way To be born with teeth

 

Vertaling

Het is niet mooi, hoewel het dat nooit is Maar niets dat te moeilijk is om te dragen Besteed geen aandacht aan de donkere kringen Ze zijn er altijd geweest Vergis me niet om afgebroken te worden Gewoon omdat ik op mijn knieën zit Ik kan bijna alles weerstaan Ik ben geboren met tanden Geboren met tanden Ik ben uit de baarmoeder in een lelijke wereld gegooid Wee de race Op twee benen voordat het op me valt Ik ben niet op zoek naar vriendelijk werk om me op de been te houden Het is zo veel beter af op deze manier Geboren worden met tanden Na alles wat ik heb zien gebeuren Heel weinig heeft effect Ik ben behandeld zoals ik had moeten zijn Dat is tenminste wat mijn geest zegt Ik ben er als iedereen tevreden is of ovee Het is mogelijk dat zelfs mijn geluk zal struikelen Ik ben uit de baarmoeder in een lelijke wereld gegooid Wee de race Op twee benen voordat het op me valt Ik ben niet op zoek naar vriendelijk werk om me op de been te houden Het is zo veel beter af op deze manier Geboren worden met tanden Ik kan goed opschieten Ik kan goed opschieten zonder veel advies Ahh, maar als het niet zo moeilijk was om dingen goed te maken Het zal het lot zijn dat het brengt Ik heb er tot nu toe goed uit kunnen zien Maar het heeft geen zin om te doen alsof Ik ben uit de baarmoeder in een lelijke wereld gegooid Wee de race Op twee benen voordat het op me valt Ik ben niet op zoek naar vriendelijk werk om me op de been te houden Het is zo veel beter af op deze manier Geboren worden met tanden