Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coco jadad Songtekst: overdose of the heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coco jadad - overdose of the heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van overdose of the heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coco jadad! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coco jadad en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals overdose of the heart .

Origineel

I can't give you what you want I can't love the way you can I won't hang on there long honey You can know my every song You can give me all you want Flowers, money, or diamonds But no such thing is as strong To give my heart such an overdose Overdose of the heart Kiss me in the pale moonlight Tell me that im your sweetheart Give me the world and I'll tell ya it was already mine No girls like me I'm taken, alright? I'm not the type to fall in love Crying over useless stuff I won't let my heart unprotected You can know my every song You can give me all you got Flowers, money, or broken hearts But no such thing is as strong To give this heart such an overdose Overdose of the heart Kiss me in the pale moonlight Tell me that im your sweetheart Give me the world and I'll tell you it was already mine No girls like me I'm taken, alright? I'm a full-on monet Or like picasso honey Dancing in a cabaret Kissing hard in the pouring rain Miss me, feel me I've got no feelings and no regrets You can love me, and forget about the rest Overdose of the heart

 

Vertaling

Ik kan je niet geven wat je wilt Ik kan niet genieten van de manier waarop je kunt Ik blijf niet lang hangen schat Je kunt al mijn liedjes kennen Je kunt me alles geven wat je wilt Bloemen, geld of diamanten Maar zoiets is niet zo sterk Om mijn hart zo'n overdosis te geven Overdosis van het hart Kus me in het bleke maanlicht Zeg me dat ik je liefje ben Geef me de wereld en ik zeg je dat het al van mij was Geen meisjes zoals ik Ik ben bezet, oké? Ik ben niet het type om verliefd te worden Huilen om nutteloze dingen Ik laat mijn hart niet onbeschermd Je kunt al mijn liedjes kennen Je kunt me alles geven wat je hebt Bloemen, geld of gebroken harten Maar zoiets is niet zo sterk Om dit hart zo'n overdosis te geven Overdosis van het hart Kus me in het bleke maanlicht Zeg me dat ik je liefje ben Geef me de wereld en ik zal je vertellen dat hij al van mij was Geen meisjes zoals ik Ik ben bezet, oké? Ik ben een volwaardige monet Of zoals picasso-honing Dansen in een cabaret Hard kussen in de stromende regen Mis me, voel me Ik heb geen gevoelens en geen spijt Je kunt van me houden en de rest vergeten Overdosis van het hart