Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cocorosie Songtekst: jesus loves me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cocorosie - jesus loves me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jesus loves me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cocorosie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cocorosie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jesus loves me .

Origineel

Jesus loves me But not my wife Not my nigger friends Or their nigger lives But jesus loves me Dat for sure 'Cause the bible tell me so Read your bible good and well Don't forget about that apple spell Don't fall in the wishing well Wishing for heaven and gettin' hell Wash behind your ears don't smell Cover them freckles don't ask don't tell Kiss your papa but not too long Hold his hand Don't do no wrong Jesus loves me But not my wife Not my nigger friends Or their nigger lives But jesus loves me Dat for sure 'Cause the bible tell me so Hush don't cry Dry them tears Time'll wash away all them years Scar or a bruise Pick and choose When you're all grown up You'll have the blues Life'll give you that wedding ring Fancy cars and diamond things You best believe in Jesus' way And never fall asleep forgetting to pray Jesus loves me But not my wife Not my nigger friends Or their nigger lives But jesus loves me Dat for sure 'Cause the bible tell me so 'Cause the bible tell me so

 

Vertaling

Jesus houdt van mij Maar niet mijn vrouw Niet mijn negervrienden Of hun negerleven Maar Jezus houdt van mij Dat zeker Omdat de bijbel het me vertelt Lees je bijbel goed en wel Vergeet die appelspreuk niet Val niet in de wensput Ik wens de hemel en word een hel Was achter je oren ruik niet Bedek ze sproeten, vraag niet, vertel het niet Kus je vader maar niet te lang Houd zijn hand vast Doe geen fout Jesus houdt van mij Maar niet mijn vrouw Niet mijn negervrienden Of hun negerleven Maar Jezus houdt van mij Dat zeker Omdat de bijbel het me vertelt Stil, huil niet Droog ze tranen De tijd zal al die jaren wegspoelen Litteken of een blauwe plek Kies en pak Als je volwassen bent Je hebt de blues Het leven zal je die trouwring geven Mooie auto's en diamanten dingen Je gelooft het beste in Jezus 'manier En val nooit in slaap als u vergeet te bidden Jesus houdt van mij Maar niet mijn vrouw Niet mijn negervrienden Of hun negerleven Maar Jezus houdt van mij Dat zeker Omdat de bijbel het me vertelt Omdat de bijbel het me vertelt