Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cocteau twins Songtekst: athol brose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cocteau twins - athol brose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van athol brose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cocteau twins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cocteau twins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals athol brose .

Origineel

Try to walk slow (try to walk slow) Let it pain (let it pain) Jelly ball (jelly ball) Shouldn't fade (shouldn't fade) Let us drown (let us drown) Long down (long down) He bought me (he bought me) (?) Very very silly ball Very very silly boy Try to walk slow (try to walk slow) Let it pain (let it pain) Jelly ball (jelly ball) Shouldn't fade (shouldn't fade) Let us drown (let us drown) Long down (long down) He bought me (he bought me) (?) Very very silly ball Very very silly boy Now I see Next day Yeah (?) Your heart shall not be safe from me God's light, shine on me Your heart shall not be safe from me Flow down light, shine on me Very very silly ball Very very silly boy

 

Vertaling

Try to walk slow (probeer langzaam te lopen) Laat het pijn doen (let it pain) Jelly ball (gelei bal) Shouldn't fade (moet niet vervagen) Let us drown (laat ons verdrinken) Long down (lang naar beneden) He bought me (hij kocht me) (?) Heel erg domme bal Heel erg domme jongen Try to walk slow (probeer langzaam te lopen) Laat het pijn doen (let it pain) Jelly ball (gelei bal) Mag niet vervagen (moet niet vervagen) Laat ons verdrinken (let us drown) Long down (lang naar beneden) He bought me (hij kocht me) (?) Heel erg domme bal Heel erg domme jongen Nu zie ik het de volgende dag Yeah (?) Je hart zal niet veilig zijn voor mij Gods licht, schijn op mij Je hart zal niet veilig zijn voor mij Straal neer licht, schijn op mij Heel erg domme bal Heel erg domme jongen