Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cocteau twins Songtekst: oomingmak (instrumental)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cocteau twins - oomingmak (instrumental) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oomingmak (instrumental)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cocteau twins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cocteau twins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oomingmak (instrumental) .

Origineel

Soon I see it wasn't even he who was less I almost let us ... Feel the sun Early morning millionaire Gone against the greater good So here's what I do If I listen we're nowhere Early morning millionaire I feel the balance in the solace of the earth (and I like it... ) I feel the balance in the solace of the earth (and I like it... ) I feel the balance in the solace of the earth (and I like it... )

 

Vertaling

Al snel zie ik dat het niet eens hij was die minder was Ik liet ons bijna... Voel de zon Vroeg in de ochtend miljonair Gegaan tegen het grotere goed Dus dit is wat ik doe Als ik luister zijn we nergens Early morning millionaire Ik voel de balans in de troost van de aarde (en ik vind het leuk... ) Ik voel de balans in de troost van de aarde (en ik hou ervan... ) Ik voel de balans in de troost van de aarde (en daar hou ik van... )