Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: codename rocky Songtekst: all those years

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: codename rocky - all those years ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all those years? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van codename rocky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van codename rocky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all those years .

Origineel

These last four years, I tried to speak my mind but no one hears. Speak my mind... When will they ever? I'll never know Can't seem to find a reason why You denied me for what I stood for For all those years. What will you do? When the truth that you hide inside of you That you hide Eats you up inside and spits you out. And still I wonder If things could have turned out right. Why must we always give up the fight? I keep on trying, trying to push on through , But you withhold from me The things that I hold true.

 

Vertaling

Deze laatste vier jaar, heb ik geprobeerd om mijn gedachten te zeggen, maar niemand hoort me. Mijn gedachten uitspreken... Wanneer zullen ze ooit? Ik zal het nooit weten. Ik kan maar geen reden vinden waarom Je me afwees voor waar ik voor stond Al die jaren. Wat ga je doen? Wanneer de waarheid die je in je verbergt Die je verbergt vreet je op van binnen en spuugt je uit. En nog steeds vraag ik me af of alles goed had kunnen aflopen. Waarom moeten we altijd de strijd opgeven? Ik blijf proberen, proberen om door te zetten, Maar je onthoudt me de dingen die ik voor waar houd.