Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cody johnson Songtekst: diamond in my pocket

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cody johnson - diamond in my pocket ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van diamond in my pocket? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cody johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cody johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals diamond in my pocket .

Origineel

Saturday night and the moon is out Just shinin' over top of the pines I'm headin' on down to my baby's house Gonna take her on a midnight ride Now I'm on these backroads winding down to Kickapoo Creek Dancin' and singin' to some good ol' boys like me Baby, there's a shooting star That was for me and you So, hold me tight, make that wish, and pray that it comes true I ain't sure of much But this I know - I got a diamond in my pocket and my baby's got a heart of gold I brought along a little courage and coleman cooler Just to help me out My hands are shaking like canebrake rattler Nothing's gonna save me now Might as well jump in head first; lay it all on the line What am I worrying about never gonna be a more perfect time Cause baby, there's a shooting star That was for me and you So, hold me tight, and make that wish, and pray that it comes true I ain't sure of much But this I know... I got a diamond in my pocket and my baby's got a heart of gold Well I didn't have money for a broadway show but the crickets are singing to the radio And we got tickets, on the very front porchhhhhh Baby, there's a shooting star That was for me and you So, hold me tight, and make that wish, and pray that it comes true I ain't sure of much But this I know... I got a diamond in my pocket and my baby's got a heart of gold I got a diamond in my pocket and my baby's got a heart of gold

 

Vertaling

Zaterdagavond en de maan is op Just shinning over top of the pines I'm headin' on down to my baby's house Gonna take her on a midnight ride Now I'm on these backroads winding down to Kickapoo Creek Dancin' and singin' to some good ol' boys like me Baby, there's a shooting star That was for me and you Dus, hou me stevig vast, doe die wens, en bid dat hij uitkomt Ik ben niet zeker van veel Maar dit weet ik wel. Ik heb een diamant in mijn zak en mijn schatje heeft een hart van goud Ik heb een beetje moed en een Coleman cooler meegebracht om me te helpen My hands are shaking like canebrake rattler Nothing's gonna save me now Ik kan er net zo goed met mijn hoofd in springen; alles op het spel zetten Waar maak ik me zorgen over, het zal nooit een perfectere tijd zijn. Cause baby, there's a shooting star That was for me and you Dus, hou me stevig vast, en doe die wens, en bid dat hij uitkomt Ik ben niet zeker van veel Maar dit weet ik... Ik heb een diamant in mijn zak en mijn schatje heeft een hart van goud. Ik had geen geld voor een Broadway show, maar de krekels zingen op de radio. And we got tickets, on the very front porchhhhhh Baby, there's a shooting star That was for me and you Dus, hou me stevig vast, en doe die wens, en bid dat hij uitkomt I ain't sure of much Maar dit weet ik... Ik heb een diamant in mijn zak en mijn schatje heeft een hart van goud Ik heb een diamant in mijn zak en mijn schatje heeft een hart van goud