Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cody simpson Songtekst: what you want

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cody simpson - what you want ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what you want? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cody simpson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cody simpson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what you want .

Origineel

Knowing that he kissed you, oh damn I can?t believe you.. I can?t believe you took him there,. did he run his fingers through your hair?. Did he sing to you like this?. Why?d you let him steal that kiss?. Chorus:. I thought you loved me girl I'm on my knees.. I thought no-one could stop us (2x). And I forgive you girl, for what you did. Let me handle this babe, go on and tell me his name. Reff:. He's what you want (4x) I?m what you need (2x). He's what you want (4x) I?m what you need (2x). Forget everything you promised me. Forget everything that you texted me. Ride around town but your tanks on me. And I never would of thought you?d cheat on me. Your like na na na aye. And i?m like yeah yeah yeah yeah. Your doing things you never thought you?d do. October leaves are changing like they do. Girl all these girls are calling up my room. And one of them that was you. And now it?s 1am girl, damn I need to cool off. Chorus:. I thought you loved me. I?m on my knees.. I thought no-one could stop us (2x). And I forgive you girl, for what you did. Let me handle this babe, go on and tell me his name. Reff:. He?s what you want (4x) I?m what you need (2x). He?s what you want (4x) I?m what you need (2x). Woah woah woah woah woah. Oh yeaah I Like This Right Here

 

Vertaling

Wetende dat hij je kuste, oh verdomme ik kan je niet geloven... Ik kan niet geloven dat je hem daar mee naartoe hebt genomen. Heeft hij zijn vingers door je haar gehaald? Heeft hij zo voor je gezongen? Waarom heb je hem die kus laten stelen? Refrein. Ik dacht dat je van me hield, meisje. Ik zit op mijn knieën. Ik dacht dat niemand ons kon stoppen (2x). En ik vergeef je meisje, voor wat je gedaan hebt. Laat mij dit afhandelen schat, ga door en vertel me zijn naam. Reff. Hij is wat je wilt (4x) Ik ben wat je nodig hebt (2x). Hij is wat jij wilt (4x) Ik ben wat jij nodig hebt (2x). Vergeet alles wat je me beloofd hebt. Vergeet alles wat je me ge-sms't hebt. Rijd door de stad maar je tanks op mij. En ik had nooit gedacht dat je me zou bedriegen. Je zegt van na na na aye. En ik heb zoiets van ja, ja, ja. Je doet dingen die je nooit gedacht had dat je zou doen. Oktober bladeren veranderen zoals ze doen. Meid, al die meiden bellen naar mijn kamer. En één van hen was jij. En nu is het 1 uur 's nachts meisje, verdomme ik moet afkoelen. Refrein. Ik dacht dat je van me hield. Ik zit op mijn knieën. Ik dacht dat niemand ons kon stoppen. En ik vergeef je meisje, voor wat je gedaan hebt. Laat mij dit afhandelen schat, ga door en vertel me zijn naam. Reff. Hij is wat je wilt. Ik ben wat je nodig hebt. Hij is wat je wilt (4x) Ik ben wat je nodig hebt (2x). Woah woah woah woah woah. Oh ja, ik vind dit leuk hier