Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coeur de pirate Songtekst: cap diamant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coeur de pirate - cap diamant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cap diamant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coeur de pirate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coeur de pirate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cap diamant .

Origineel

Je sais qu'on a tant de choses se dire Et tes histoires seront bientt uses Quand je serai blottie contre la fatigue Des jours la mer qu'on veut oublier Et voil que tu ne peux plus chanter Je crois bien que je suis seule t'aimer Tes lvres brlent tant de mille mensonges Que tu ne prends plus la peine de raconter Et tu m'as vol ce qu'il reste de l't Des berceuses que tu chantais pour me calmer Ne me laisse plus ici, ne me laisse plus cette fois Mme si je ne suis rien pour toi Je me rappelle des secrets en cavale Laisss en murmures au creux de mes bras Que je porterai, si lourds de tourments Je t'entends encore crier doucement

 

Vertaling

Ik weet dat we elkaar zoveel te zeggen hebben En je verhalen zullen binnenkort opgebruikt zijn Als ik me nestel tegen vermoeidheid Dagen de zee die we willen vergeten En nu kun je niet meer zingen Ik denk dat ik alleen van je hou Je lippen branden zoveel duizend leugens Dat hoef je niet meer te vertellen En je stal van mij wat er van de zomer over is Slaapliedjes die je zong om me te kalmeren Laat me hier niet meer achter, laat me deze keer niet achter Zelfs als ik niets voor je ben Ik herinner me geheimen op de vlucht Fluisterend achtergelaten in de holte van mijn armen Dat zal ik dragen, zo zwaar van pijniging Ik hoor je nog steeds zachtjes schreeuwen