Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coheed and cambria Songtekst: delirium trigger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coheed and cambria - delirium trigger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van delirium trigger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coheed and cambria! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coheed and cambria en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals delirium trigger .

Origineel

We're now up here alone. Terror on the intercom. Can someone save us. Systems malfunction. Blast it this damn machine. Over and out captain. Something lurks creeps on the counter top. Somewhere behind you. Parasitic cyst I can't stand to watch. It's coming up and out of your chest. Remember when we were young. Sit up right on the table a photograph of earth feeding me a way back. Frightened I tear alone or maybe not the the only one there. Hello... Hello when it rings will you answer?. There corner tall short stance. It's you come on kill me!!. You made a good friend to me. But while you were outnumbered. And torn they made us do good things.... Oh dear god, I don't feel alive when you're cut short of. Misery. Will you pray it be the end?. Give a look surprise wide eyed to me. Then you'll know just what I am. The scare that triggers your fear. Come know me in a different light now. Come know me as god. You've made a good friend to me. But while you were outnumbered. You made us do things to know.... Run sand hourglass in my time will I be worth?. Spin 'round carousel when your horse isn't screwed in. Oh dear god, I don't feel alive. When you're cut short of misery (raise forth lost cause). Will you pray it be the end?. Give a look surprise wide eyed to me (raise forth lost cause). Then you'll know just what I am (subtle demise the legitimate cry). The scare that triggers your fear. Come know me in a different light now. Come know me as god (raise forth lost cause)

 

Vertaling

We zijn hier nu alleen. Terror op de intercom. Kan iemand ons redden. Storing in de systemen. Blaas die verdomde machine op. Over en uit kapitein. Er schuilt iets op het aanrecht. Ergens achter je. Parasitaire cyste. Ik kan het niet aanzien. Het komt omhoog en uit je borst. Weet je nog toen we jong waren. Zit recht op de tafel een foto van aarde voedt me een weg terug. Bang dat ik alleen scheur of misschien niet de enige daar. Hallo... Hallo, als hij overgaat, neem je dan op? Daar hoek lange korte houding. Jij bent het, kom op, vermoord me! Je was een goede vriend voor me. Maar terwijl je in de minderheid was. En verscheurd lieten ze ons goede dingen doen.... Oh lieve god, ik voel me niet levend als je wordt afgesneden van. Ellende. Wil je bidden dat het het einde is? Geef me een verbaasde blik met wijde ogen. Dan weet je precies wat ik ben. De schrik die je angst aanjaagt. Leer mij nu in een ander licht kennen. Leer mij kennen als God. Je hebt een goede vriend voor me gemaakt. Maar toen je in de minderheid was. Je liet ons dingen doen om te weten.... Laat zandloper lopen in mijn tijd zal ik de moeite waard zijn? Draai de carrousel rond als je paard niet vast zit. Oh lieve god, ik voel me niet levend. Als je van ellende wordt afgesneden (verhoog verloren zaak). Zal je bidden dat het het einde is? Geef me een verbaasde blik met grote ogen (raise forth lost cause). Dan weet je precies wat ik ben (subtiele ondergang de legitieme schreeuw). De schrik die je angst aanjaagt. Leer mij nu in een ander licht kennen. Leer mij kennen als god (raise forth lost cause)