Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cohen leonard Songtekst: the walls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cohen leonard - the walls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the walls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cohen leonard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cohen leonard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the walls .

Origineel

(Written By Cohen, Performed In "Night Magic") (Michael) It's late, it's very late How did it get so late? (Judy) What was it we were thinking of? (Michael & Judy) We didn't want this, did we? (Judy) There must be some mistake (Michael) What was it I forgot to tell you? (Judy) What was it I forgot? There was a promise here A child who knew me A bitter bedtime story (Michael & Judy) Another house of some forgotten family It's very late There must be some mistake And now this place for none (Michael) There was a woman here A woman who knew me A table set before me (Michael & Judy) It is the walls it is the victory of the walls It is the room it is the distance of the room (Michael) Without her... (Judy) Without you.

 

Vertaling

(Geschreven door Cohen, Uitgevoerd in "Night Magic") Het is laat, het is erg laat Hoe is het zo laat geworden? Waar dachten we aan? We wilden dit niet, of wel? Er moet een vergissing zijn. Wat was ik vergeten je te vertellen? Wat was ik vergeten? Er was hier een belofte Een kind dat me kende Een bitter verhaaltje voor het slapengaan Een ander huis van een vergeten familie Het is erg laat Er moet een vergissing zijn En nu deze plek voor niemand Er was een vrouw hier Een vrouw die me kende Een tafel voor me gedekt Het zijn de muren het is de overwinning van de muren Het is de kamer het is de afstand van de kamer Zonder haar... Zonder jou.