Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coko Songtekst: if this world were mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coko - if this world were mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if this world were mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coko! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coko en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if this world were mine .

Origineel

If this world were mine, I'd place at your feet All that I own; you've been so good to me If this world were mine I'd give you the flowers, the birds and the bees For with your love inside me, that would be all I need If this world were mine I'd give you anything If this world were mine, I'd make you a king With wealth untold, you could have anything If this world were mine I'd give you each day so sunny and blue If you wanted the moonlight, I'd give you that too If this world were mine I'd give you anything Oh baby, you're my consolation And there's no hesitation When you want me, honey, just call me And honey, you're my inspiration I feel so much sensation When I'm in your arms, when you squeeze me And the sky would be blue As long as you're lovin' me With you here in my arms Life is so wonderful Give me pretty lovin', baby Give me pretty lovin', honey Keep on lovin' me You know I need you, baby Really, really need you, baby

 

Vertaling

Als deze wereld van mij was, zou ik aan je voeten zitten Alles wat ik bezit; je bent zo goed voor me geweest Als deze wereld van mij was Ik zou je de bloemen, de vogels en de bijen geven Want met jouw liefde in mij, dat zou alles zijn wat ik nodig heb Als deze wereld van mij was Ik zou je alles geven Als deze wereld van mij was, zou ik je een koning maken Met onnoemelijke rijkdom zou je alles kunnen hebben Als deze wereld van mij was Ik zou je elke dag zo zonnig en blauw geven Als je het maanlicht wilde, zou ik je dat ook geven Als deze wereld van mij was Ik zou je alles geven Oh schat, je bent mijn troost En er is geen twijfel mogelijk Als je me wilt, schat, bel me dan gewoon En schat, jij bent mijn inspiratie Ik voel zoveel sensatie Als ik in je armen ben, als je me knijpt En de lucht zou blauw zijn Zolang je van me houdt Met jou hier in mijn armen Het leven is zo mooi Geef me een mooie liefde, schat Geef me aardig lief, schat Blijf van me houden Je weet dat ik je nodig heb, schat Ik heb je echt nodig, schat