Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cold chisel Songtekst: the things i love in you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cold chisel - the things i love in you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the things i love in you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cold chisel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cold chisel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the things i love in you .

Origineel

Sittin' on the corner drinkin' my beer Told all the others Happy New Year Told everybody some things I knew I knew Doesn't really matter anymore Never really mattered anyway Only I do wonder how you'd feel If it were you In my shoes Could you change, I wonder If you knew All the things I love in you If I had a dollar for every time I hung out on the corner doin' time While you showed another through all All the things i love Could you change I wonder If you new All the things I love in you

 

Vertaling

Ik zit op de hoek en drink mijn bier Vertelde al de anderen Gelukkig Nieuwjaar Vertelde iedereen wat dingen ik wist ik wist Maakt niet meer uit Het deed er toch nooit echt toe Alleen vraag ik me af hoe je je zou voelen Als jij het was In mijn schoenen Zou je kunnen veranderen, vraag ik me af Als je wist Alle dingen waar ik van hou in jou Als ik voor elke keer een dollar had Ik heb op de hoek rondgehangen Terwijl je een ander door alles liet zien Alle dingen waar ik van hou Zou je kunnen veranderen, vraag ik me af Als je nieuw bent Alle dingen waar ik van hou in jou