Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coldplay Songtekst: adventure of a lifetime (matoma remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coldplay - adventure of a lifetime (matoma remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van adventure of a lifetime (matoma remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coldplay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coldplay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals adventure of a lifetime (matoma remix) .

Origineel

[Intro] (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) [Verse 1] Turn your magic on Umi she'd say Everything you want's a dream away An we are legends, every day That's what she told me [Refrain] Turn your magic on, to me she'd say Everything you want's a dream away Under this pressure, under this weight We are diamonds [Chorus 1] Now I feel my heart beating I feel my heart underneath my skin And I feel my heart beating Oh, you make me feel Like I'm alive again (Woo hoo, woo hoo) Oh, you make me feel (Woo hoo, woo hoo) Like I'm alive again [Verse 2] Said I can't go on, not in this way I'm a dream that died by light of day Gonna hold up half the sky and say Only I own me [Chorus 2] And I feel my heart beating I feel my heart underneath my skin Oh, I can feel my heart beating Cause you make me feel Like I'm alive again (Alive again) Oh, you make me feel Like I'm alive again [Post-Chorus] (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) [Bridge] If we've only got this life This adventure, oh then I And if we've only got this life You get me through, oh And if we've only got this life In this adventure, oh then I Want to share it with you With you, with you Yeah I do [Outro] (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo)

 

Vertaling

[Intro] (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) [Verse 1] Turn your magic on Umi she'd say Everything you want's a dream away An we are legends, every day Dat is wat ze mij vertelde [Refrein] Turn your magic on, to me she'd say Everything you want's a dream away Under this pressure, under this weight We are diamonds [refrein 1] Nu voel ik mijn hart kloppen Ik voel mijn hart onder mijn huid En ik voel mijn hart kloppen Oh, je geeft me het gevoel Like I'm alive again (Woo hoo, woo hoo) Oh, je geeft me het gevoel (Woo hoo, woo hoo) Like I'm alive again [Verse 2] Said I can't go on, not in this way I'm a dream that died by light of day Gonna hold up half the sky and say Only I own me [Chorus 2] And I feel my heart beating Ik voel mijn hart onder mijn huid Oh, I can feel my heart beating Cause you make me feel Like I'm alive again (Alive again) Oh, you make me feel Like I'm alive again [Post-Chorus] (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) [Bridge] If we've only got this life Dit avontuur, oh dan ik En als we alleen maar dit leven hebben You get me through, oh En als we alleen maar dit leven hebben In dit avontuur, oh dan ik Wil ik het met je delen Met jou, met jou Ja, dat wil ik [Outro] (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo) (Woo hoo, woo hoo)