Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coldplay Songtekst: everglow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coldplay - everglow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everglow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coldplay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coldplay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everglow .

Origineel

Oh they say people come. Say people go. This particular diamond. Was extra special. And though you might be gone. And the world may not know. Still I see you celestial. And I should but I can't let you go. Like a lion you ran. A goddess you rolled. Like an eagle you circled. In perfect purple. So how come things move on. How come cars don't slow. When it feels like the end of my world. When I should but I can't let you go?. But when I'm cold, cold. oh when I'm cold, cold. There's a light that you give me. When I'm in shadow. There's a feeling you give me an everglow. Like brothers in blood. Sisters who ride. And we swore on that night we'd. Be friends till we die. But the changing of winds. And the way waters flow. Life as short as the falling of snow. And now I'm gonna miss you I know. But when I'm cold, cold. In water rolled, salt. I know you're always with me. and the way you will show. And you're with me wherever I go. Cause you give me this feeling, this everglow. What I wouldn't give for just a moment to hold. Yeah I live for this feeling, this everglow. So if you love someone. You should let them know. The light that you give me will everglow

 

Vertaling

Oh ze zeggen dat mensen komen. Zeggen dat mensen gaan. Deze specifieke diamant. Was extra speciaal. En hoewel je misschien weg bent. En de wereld mag het niet weten. Toch zie ik je hemels. En ik zou moeten, maar ik kan je niet laten gaan. Als een leeuw rende je. Als een godin rolde je. Als een adelaar cirkelde je. In perfect paars. Dus hoe komt het dat dingen verder gaan. Hoe komt het dat auto's niet vertragen. Wanneer het voelt als het einde van mijn wereld. Als ik zou moeten, maar ik kan je niet laten gaan? Maar wanneer ik koud ben, koud. oh wanneer ik koud ben, koud. Er is een licht dat je me geeft. Wanneer ik in de schaduw ben. Er is een gevoel dat je me een eeuwige gloed geeft. Als broeders in bloed. Zusters die rijden. En we zwoeren op die nacht dat we. Vrienden zouden zijn tot onze dood. Maar de verandering van de winden. En de manier waarop het water stroomt. Het leven is zo kort als het vallen van de sneeuw. En nu ga ik je missen, dat weet ik. Maar als ik koud ben, koud. In water gerold, zout. Ik weet dat je altijd bij me bent. en de manier waarop je zult laten zien. En je bent bij me waar ik ook ga. Want jij geeft me dit gevoel, deze eeuwige gloed. Wat ik niet zou geven om een moment vast te houden. Ja, ik leef voor dit gevoel, deze altijdgloed. Dus als je van iemand houdt. Moet je het ze laten weten. Het licht dat je me geeft zal altijd schijnen