Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coldplay Songtekst: lhuna (feat. kylie minogue)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coldplay - lhuna (feat. kylie minogue) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lhuna (feat. kylie minogue)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coldplay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coldplay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lhuna (feat. kylie minogue) .

Origineel

Kylie:. I'm all by myself. I don't need anybody else. I'm all by myself. No help. I'm all on my own. Quietly sleeping in my home. I'm all on my own. my own. Chris:. Hello. Won't you let me come in?. Lhuna, can't you hear how much I'm suffering?. Hello. Won't you let me know?. Cos I'm all alone. all alone. Both:. We are dreaming about Lhuna. The smell of her. The touch and the taste of her. dreaming about Lhuna. Her and me, simultaneously. Kylie:. I don't know what the time is. I don't know where you've flown. And I don't know why you're so far. from home. Chris:. Hello. Won't you let me come in?. Lhuna, can't you hear how much I'm suffering?. Hello. Won't you let me know?. Cos I'm all alone. all alone. Both:. We are dreaming about Lhuna. The smell of her. The touch and the taste of her. dreaming about Lhuna. Her and me, simultaneously. Her and me, effortlessly. oh her and me effortlessly

 

Vertaling

Kylie. Ik ben helemaal alleen. Ik heb niemand anders nodig. Ik ben helemaal alleen. Geen hulp. Ik ben helemaal op mezelf. Rustig slapend in mijn huis. Ik ben helemaal alleen. Mijn eigen. Chris. Hallo. Laat je me niet binnen? Lhuna, kun je niet horen hoezeer ik lijd? Hallo. Wil je het me niet laten weten? Want ik ben helemaal alleen. helemaal alleen. Allebei. We dromen over Lhuna. De geur van haar. De aanraking en de smaak van haar. Dromen over Lhuna. Haar en mij, tegelijkertijd. Kylie:. lk weet niet hoe laat het is. lk weet niet waar je heen gevlogen bent. En ik weet niet waarom je zo ver van huis bent. Chris:. Hallo. Laat je me niet binnen? Lhuna, kun je niet horen hoezeer ik lijd? Hallo. Wil je het me niet laten weten? Want ik ben helemaal alleen. helemaal alleen. Allebei. We dromen over Lhuna. De geur van haar. De aanraking en de smaak van haar. Dromen over Lhuna. Zij en ik, tegelijkertijd. Zij en ik, moeiteloos. oh zij en ik moeiteloos