Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coldplay Songtekst: moses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coldplay - moses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coldplay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coldplay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moses .

Origineel

Come on now. Don't you want to see. This thing that;s happening to me. Like moses got power over sea. So you've got a power over me. Come on now. Dont you want to know. That you're a refuge. Somewhere I can go. And you're rare that. In that I can breathe. You're my golden opportunity. And oh. Yes I would. If I only could. And you know I would. Now baby i. Oh baby I wish. Come on now. Don't you wanna see. Just what a difference. You've made for me. And i'll be waiting. No matter what you say. And i'll keep waiting. For days and days and days. And oh yes I would. If I only could. And you know I would. Now baby i. Oh baby I wish. I wish. I wish. If the sky's gonna fall down. Let it fall on me. If you're gonna break down. You can break onme. If the sky's gonna fall down. Let it fall on me. Oh let it fall on me

 

Vertaling

Kom op nou. Wil je het niet zien. Dit ding dat me overkomt. Zoals Mozes macht had over de zee. Dus jij hebt macht over mij. Kom op nou. Wil je niet weten. Dat je een toevluchtsoord bent. Ergens waar ik heen kan. En jij bent dat zeldzaam. Daarin kan ik ademen. Jij bent mijn gouden kans. En oh. Ja, dat zou ik. Als ik het maar kon. En je weet dat ik dat zou doen. Nu baby ik. Oh baby ik wens. Kom op nou. Wil je niet zien. Wat een verschil. je voor me hebt gemaakt. En ik zal wachten. Het maakt niet uit wat je zegt. En ik zal blijven wachten. Voor dagen en dagen en dagen. En ja, dat zou ik doen. Als ik het maar kon. En je weet dat ik het zou doen. Nu baby ik. Oh baby ik wens. Ik wens. Ik wens. Als de hemel naar beneden valt. Laat het dan op mij vallen. Als je instort. Je kan op mij vallen. Als de hemel naar beneden valt. Laat het op mij vallen. Oh laat het op mij vallen