Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coldplay Songtekst: x & y

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coldplay - x & y ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van x & y? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coldplay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coldplay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals x & y .

Origineel

Trying hard to speak and. Fighting with my weak hand. Driven to distraction. It's all part of the plan. When something is broken. And you try to fix it. Trying to repair it. Any way you can. I'm diving at the deep end. You become my best friend. I want to love you, but I don't know if I can. I know something is broken. and I'm trying to fix it. trying to repair it anyway I can. Ooh ooh ooh [x4]. You and me are floating on a tidal wave. together. You and me are drifting into outer space and singing. Ooh ooh ooh. You and me are floating on a tidal wave. together. You and me are drifting into outer space. You and me are floating on a tidal wave. together. You and me are drifting into outer space and singing. Ooh ooh ooh

 

Vertaling

Hard proberend te spreken en. Vechtend met mijn zwakke hand. Gedreven tot afleiding. Het hoort allemaal bij het plan. Wanneer iets kapot is. En je probeert het te repareren. Proberen het te repareren. Op elke manier die je kunt. Ik duik in het diepe. Je wordt mijn beste vriend. Ik wil van je houden, maar ik weet niet of ik dat kan. Ik weet dat er iets kapot is. en ik probeer het te repareren. op elke manier die ik kan. Ooh ooh ooh [x4]. Jij en ik drijven op een vloedgolf. Samen. Jij en ik zweven in de ruimte en zingen. Ooh ooh ooh. Jij en ik drijven op een vloedgolf. samen. Jij en ik drijven in de ruimte. Jij en ik drijven op een vloedgolf. samen. Jij en ik drijven in de ruimte en zingen. Ooh ooh ooh