Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coldtrainblues Songtekst: no dope for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coldtrainblues - no dope for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no dope for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coldtrainblues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coldtrainblues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no dope for me .

Origineel

1. smokin' dope, no dope for me, live life free, live life for ja, so i say no dope for me, no no no no dope for me, no no no got to serve ja, no dope for me; 2. babies go hungry, welfare check gone, spent on cocaine, we know that's wrong, so i say no dope for me, no no no no dope for me, no no no got to serve ja, got to be free; 3. wages of sin, we know is death, puff on that pipe, there's nothing left, so i say no dope for me, no no no no dope for me, no no no got to serve ja, no dope for me; adlib out: no dope for me, no dope for me, got to serve ja, got to be free, no dope for me, no dope for me, got to be free, got to be free, so i say no dope for me, no no no no dope for me, no no no got to serve ja, no dope for me; get off that dope, there's always hope,

 

Vertaling

1. Dope roken, geen dope voor mij, leef het leven vrij, leef het leven voor ja, so I say no dope for me, nee nee nee geen dope voor mij, nee nee nee ik moet ja dienen, no dope for me; 2. Baby's hebben honger, bijstand cheque weg, besteed aan cocaïne, we weten dat dat verkeerd is, dus ik zeg geen dope voor mij, nee nee nee geen dope voor mij, nee nee nee moet ja dienen, got to be free; 3. Loon van de zonde, we weten is de dood, Puff on that pipe, there's nothing left, So I say no dope for me, nee nee nee geen dope voor mij, no no no got to serve ja, no dope for me; adlib out: no dope for me, no dope for me, got to serve ja, got to be free, no dope for me, no dope for me, got to be free, got to be free, So I say no dope for me, no no no no dope for me, no no no got to serve ja, no dope for me; get off that dope, there's always hope,