Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cole samantha Songtekst: sometimes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cole samantha - sometimes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sometimes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cole samantha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cole samantha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sometimes .

Origineel

I promise myself I'd never deny myself the chance To feel the warmth of love, And it's sweet romance. And I promised I would never find myself this way; Hurt by love. So tell me what this is all about, Your sudden change, and sudden doubt? Baby, I gave you everything I had, And everything you asked of me, and more, and more. And there are sometimes, maybe often times, I sit here, all alone, Wishing you were home with me. And there's sometiems, often in my mind, I wish you'd stay away, 'Cause I can't take the pain you bring me. Sometimes. You told me that you'd never loved this Way before, And that nobody ever gave you what you were Looking for. And you told me that no one would ever take My place, Beside you, here, beside you. So tell me what this love's all about, 'Cause your changing ways I could do without. I should have known That this just wouldn't be forever. I feel sometimes I just don't give a damn about it, And I feel that I just can't go on.

 

Vertaling

Ik beloof mezelf dat ik mezelf nooit de kans zal ontzeggen om de warmte van de liefde te voelen, En het is zoete romantiek. En ik beloofde mezelf dat ik mezelf nooit zo zou vinden; Gekwetst door de liefde. Dus vertel me waar dit allemaal over gaat, Je plotselinge verandering, en plotselinge twijfel? Schatje, ik heb je alles gegeven wat ik had, en alles wat je van me vroeg, en meer, en meer. En er zijn soms, misschien vaak tijden, zit ik hier, helemaal alleen, wensend dat je thuis bij me was. En er zijn momenten, vaak in mijn gedachten, wens ik dat je weg zou blijven, Want ik kan de pijn niet verdragen die je me brengt. Soms... Je vertelde me dat je nog nooit op deze manier eerder, En dat niemand je ooit heeft gegeven wat je zocht. En je vertelde me dat niemand ooit mijn plaats zou innemen, Naast jou, hier, naast jou. Dus vertel me waar deze liefde allemaal om draait, 'Cause your changing ways I could do without. I should have known Dat dit niet voor altijd zou zijn. Ik voel soms dat ik er gewoon geen moer om geef, En ik voel dat ik gewoon niet verder kan.