Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cole swindell Songtekst: boomerang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cole swindell - boomerang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boomerang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cole swindell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cole swindell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boomerang .

Origineel

[Verse 1] Girl you got my days and my mind mixed up Last night we were on fire Now I'm layin' here wishin' it is what it was And thinkin' love is a liar The way you dance in and out of my hands Ain't nothing I can do but hold you when I can [Chorus] You're like a boomerang You like leadin' me on then you leave me alone Aw, baby why, why you like a boomerang Flyin' out of my arms off into the dark Then you back again, like a damn boomerang [Verse 2] Every time I wonder where you are now I get to lookin' out the window Knowin' you know right where I can be found And how to keep me from lettin' go It's hard to get you out of my head With your every now and then, crashin' in my bed [Chorus] Like a boomerang You like leading' me on then you leave me alone Aw, baby why, why you like a boomerang Flyin' out of my arms off into the dark Then you back again, like a damn boomerang You're like a boomerang You're cold, you're hot, you here then you not Here you come now Like a boomerang I can't lock the door cause I can't wait for more Give me some more Boomerang You like leadin' me on then you leave me alone Aw, baby why, why you like a boomerang Flyin' out of my arms off into the dark Then you're back again, like a damn boomerang [Outro] Yeah you're way too good at this game Aw, there you go, but I know you'll be back, you little boomerang Here you come again

 

Vertaling

[Verse 1] Girl you got my days and my mind mixed up Last night we were on fire Now I'm layin' here wishin' it is what it was And thinkin' love is a liar De manier waarop je in en uit mijn handen danst Ain't nothing I can do but hold you when I can [refrein] Je bent als een boemerang You like leadin' me on then you leave me alone Aw, baby why, why you like a boomerang Vlieg je uit mijn armen, het donker in Dan kom je weer terug, als een verdomde boemerang [Verse 2] Every time I wonder where you are now I get to lookin' out of the window Knowin' you know right where I can be found And how to keep me from lettin' go It's hard to get you out of my head With your every now and then, crashin' in my bed [Chorus] Als een boemerang You like leading' me on then you leave me alone Aw, baby why, why you like a boomerang Flyin' out of my arms off into the dark Dan kom je weer terug, als een verdomde boemerang You're like a boomerang Je bent koud, je bent heet, je bent hier dan weer niet Hier kom je nu Like a boomerang Ik kan de deur niet op slot doen want ik kan niet wachten op meer Geef me wat meer Boomerang You like leadin' me on then you leave me alone Aw, baby why, why you like a boomerang Flyin' out of my arms off into the dark Dan ben je weer terug, als een verdomde boemerang [Outro] Ja, je bent veel te goed in dit spel Aw, daar ga je, maar ik weet dat je terug komt, jij kleine boemerang Hier kom je weer