Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cole swindell Songtekst: kiss down home sessions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cole swindell - kiss down home sessions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kiss down home sessions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cole swindell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cole swindell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kiss down home sessions .

Origineel

Baby it was just one night, one kinda just like this Maybe it was just one song, but one I won't ever forget Maybe it was just one dance, out on the beach bar floor I had you there in my hands, but let you slip out that door Girl I don't even know how to act now You done put all them other girls in the background I can only picture you A couple seconds felt more like an hour or two And I was alright thought I was on to the next one I don't know why I can't forget one little taste of your lips Come on baby tell me, tell me what you put in that kiss It got me all tore up like this Little summertime tease with a twist Never knew how much I'd miss that kiss That pretty little small town smile, that you put right there on mine Now I ain't got your number to dial, or I'd be callin' you every night Yeah your friends came runnin' up, and you told me that you had to leave Girl you left me here with half a beer in the middle of a memory Woah Girl I don't even know how to act now You done put all them other girls in the background I can only picture you A couple seconds felt more like an hour or two And I was alright thought I was on to the next one I don't know why I can't forget one little taste of your lips Come on baby tell me, tell me what you put in that kiss It got me all tore up like this Little summertime tease with a twist Never knew how much I'd miss that kiss Come on girl Baby it was just one night, one just like this No, I ain't ever been right, ever since that kiss Girl I don't even know how to act now You done put all them other girls in the background I can only picture you A couple seconds felt more like an hour or two And I was alright thought I was on to the next one I don't know why I can't forget one little taste of your lips Come on baby tell me, tell me what you put in that kiss It got me all tore up like this Little summertime tease with a twist Never knew how much I'd miss that kiss Girl I don't even know how to act now Yeah you done put all them other girls in the background Come on baby and tell me what you put in that kiss

 

Vertaling

Baby it was just one night, one kinda just like this Misschien was het maar één liedje, maar één die ik nooit zal vergeten Misschien was het maar één dans, op de vloer van de strandbar Ik had je daar in mijn handen, maar liet je door die deur glippen Meisje, ik weet niet eens hoe ik me nu moet gedragen Je hebt al die andere meisjes op de achtergrond gezet Ik kan me alleen jou voorstellen Een paar seconden voelde meer als een uur of twee En ik dacht dat ik op weg was naar de volgende. Ik weet niet waarom ik één smaakje van je lippen niet kan vergeten. Kom op schat vertel me, vertel me wat je in die kus deed It got me all tore up like this Een zomers plagerijtje met een twist Nooit geweten hoe erg ik die kus zou missen Die mooie kleine stadse glimlach, die je daar op de mijne legde Nu heb ik je nummer niet om te draaien, anders zou ik je elke avond bellen Ja, je vrienden kwamen aanrennen, en je vertelde me dat je weg moest Meisje je liet me hier achter met een half biertje in het midden van een herinnering Woah Meisje, ik weet niet eens hoe ik me nu moet gedragen Je hebt al die andere meisjes op de achtergrond gezet Ik kan me alleen jou voorstellen Een paar seconden voelde meer als een uur of twee En ik was in orde, dacht dat ik naar de volgende ging. Ik weet niet waarom ik één smaakje van je lippen niet kan vergeten. Kom op schat vertel me, vertel me wat je in die kus deed It got me all tore up like this Een zomers plagerijtje met een twist Nooit geweten hoe erg ik die kus zou missen Kom op, meisje. Schatje het was maar één nacht, één zoals deze Nee, ik ben nooit goed geweest, sinds die kus Girl I don't even know how to act now Je hebt al die andere meisjes op de achtergrond gezet Ik kan me alleen jou voorstellen Een paar seconden voelde meer als een uur of twee En ik dacht dat ik op weg was naar de volgende. Ik weet niet waarom ik één smaakje van je lippen niet kan vergeten. Kom op schat vertel me, vertel me wat je in die kus deed It got me all tore up like this Een zomers plagerijtje met een twist Nooit geweten hoe erg ik die kus zou missen Girl I don't even know how to act now Ja, je hebt al die andere meisjes op de achtergrond gezet Kom op schatje, vertel me wat je in die kus hebt gestopt