Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: colin james Songtekst: if you need me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: colin james - if you need me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you need me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van colin james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van colin james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you need me .

Origineel

If you need me Why don't you call me? Said if you need me Why don't you call me? Don't wait too long When things go wrong I'll be there, yeah Where I belong Said if you want me Why don't you send for me? Said if you want, want, want All you gotta do is send for me Don't wait too long Justa pick up your phone I'll be there, right there Where I belong People always told me, darling That you didn't mean me no good But I know deep down in my heart I've done the best I could And one of these days, darling, it won't be long You're gonna come walking through that door And I know in my mind these are the very words You're gonna say to me I still love you Always thinking of you I still love, love, love Always thinking of you Don't wait too long When things go wrong I'll be there, right there Where I belong

 

Vertaling

Als je me nodig hebt Waarom bel je me niet? Zei als je me nodig hebt Waarom bel je me niet? Wacht niet te lang. Wanneer dingen verkeerd gaan Ik zal er zijn, ja Waar ik thuishoor Ik zei als je me wilt Why don't you send for me? Ik zei, als je wilt, wilt, wilt Al wat je moet doen is me laten komen Wacht niet te lang. Justa pick up your phone Ik zal er zijn, precies daar Waar ik thuishoor Mensen hebben me altijd verteld, schat Dat je het niet goed met me bedoelde Maar ik weet diep in mijn hart dat ik het beste heb gedaan wat ik kon En een dezer dagen, schat, zal het niet lang meer duren Je zult door die deur komen lopen En ik weet in mijn hoofd dat dit de woorden zijn You're gonna say to me Ik hou nog steeds van je Ik denk altijd aan je I still love, love, love Always thinking of you Wacht niet te lang When things go wrong zal ik er zijn, precies daar Where I belong