Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: colin james Songtekst: stronger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: colin james - stronger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stronger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van colin james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van colin james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stronger .

Origineel

I can't imagine living a day on earth without you Now that you're here with me I'll do anything you want me to Some women before, have only left me crying So many promises, but they were only lying Long chord, last song, why you taking so long? I'll keep trying, all night to tell you On and on and everywhere we wander The days are cold and the nights keep getting longer The road ahead is slowly getting harder What doesn't kill us will only make us stronger (yeah, yeah, yeah, yeah) For with you mama, I been burning for you so long I can't believe I had to go and leave a happy home And now I'm back, and loving every minute It's hard to get up when you're deep down in it Long chord, last song Why you taking so long? I'll keep trying all night to tell you

 

Vertaling

Ik kan me niet voorstellen een dag op aarde te leven zonder jou Nu je hier bij me bent, zal ik alles doen wat je van me vraagt Sommige vrouwen hebben me huilend achtergelaten Zoveel beloftes, maar ze logen alleen maar Long chord, last song, why you takes so long? Ik zal het blijven proberen, de hele nacht om het je te vertellen Verder en verder en overal waar we dwalen De dagen zijn koud en de nachten worden langer De weg die voor ons ligt wordt langzaam moeilijker Wat ons niet doodt, maakt ons alleen maar sterker (yeah, yeah, yeah, yeah) Want met jou mama, ik brand al zo lang voor jou I can't believe I had to go and leave a happy home En nu ben ik terug, en ik hou van elke minuut It's hard to get up when you're deep down in it Long chord, last song Why you takes so long? I'll keep trying all night to tell you