Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: collective soul Songtekst: under heaven s skies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: collective soul - under heaven s skies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van under heaven s skies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van collective soul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van collective soul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals under heaven s skies .

Origineel

Whenever I taste honey from your lips It's a moment of purpose only you can give Whatever I hear whatever I may see Whatever my cause, dear, I know you'll believe Cause you're beautiful my love when I close my eyes Yeah you're beautiful my love under heaven's skies If ever you think careless is the night I'll comfort you with silence till the morning light Wherever you turn, wherever you may roam Whatever you conquer, I'll always be your home

 

Vertaling

Wanneer ik honing van je lippen proef Het is een moment van doel alleen jij kunt geven Wat ik ook hoor, wat ik ook mag zien Wat mijn doel ook is, liefste, ik weet dat je zult geloven Cause you're beautiful my love when I close my eyes Ja, je bent mooi, mijn liefste, onder de hemelse hemel Als je ooit denkt dat de nacht zorgeloos is Ik zal je troosten met stilte tot het ochtendgloren Waar je ook heen gaat, waar je ook heen gaat Wat je ook overwint, ik zal altijd je thuis zijn