Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: collide Songtekst: beneath the skin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: collide - beneath the skin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beneath the skin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van collide! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van collide en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beneath the skin .

Origineel

On the edge I look in Touch the flesh, touch the skin Cup my hands, time stood still Intoxicate fire at will Pulsating through my veins Beneath the skin, skin and bone Beneath the skin I am alone Beneath the skin, skin and bone Beneath the skin I am alone Smoldering release, expire Confined within, I walk the wire On the ledge, no return Saturate, melt and burn Rising from the flames Beneath the skin, skin and bone Beneath the skin I am alone Beneath the skin, skin and bone Beneath the skin I am alone Feel me, steal me, inside out Deep inside me, inside out Heal me, deal me, inside out Feel me, steal me, inside out Beneath the skin, skin and bone Beneath the skin, I am alone Beneath the skin, skin and bone Beneath the skin, I am alone

 

Vertaling

Op de rand kijk ik naar binnen Raak het vlees aan, raak de huid aan Bekleed mijn handen, de tijd staat stil Bedwelm vuur naar believen Pulserend door mijn aderen Onder de huid, huid en botten Onder de huid ben ik alleen Onder de huid, huid en been Onder de huid ben ik alleen Smeulende bevrijding, vergeef Binnenin opgesloten, loop ik over de draad Op de richel, geen weg terug Verzadigen, smelten en branden Oprijzend uit de vlammen Onder de huid, huid en botten Onder de huid ben ik alleen Onder de huid, huid en been Onder de huid ben ik alleen Voel me, steel me, van binnenuit Diep in me, van binnen uit Genees me, deal me, van binnenuit Voel me, steel me, van binnenuit Onder de huid, huid en botten Onder de huid, ben ik alleen Onder de huid, huid en botten Onder de huid, ben ik alleen