Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: collin raye Songtekst: fearless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: collin raye - fearless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fearless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van collin raye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van collin raye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fearless .

Origineel

I know promises can vanish in thin air This life comes with no guarantees Everything I have can all be gone And leave me empty-handed fallin' on my knees When I get knocked down, weak and confused I gain strength with every thought of you [Chorus] You make me fearless You make every day for me Fearless, you make it easy to believe You'll always be there for me whatever I go through That's the difference between your love and this world I'm fearless with you I used to wake up afraid to face the day Almost counting on something going wrong I'd get scared thinking I was all alone But now there's comfort in knowing I belong In your arms, wrapped up in your love The only place I feel safe enough [Chorus] With you by my side I let go and close my eyes And I feel like I can fly [Chorus]

 

Vertaling

Ik weet dat beloftes in het niets kunnen verdwijnen Dit leven heeft geen garanties Alles wat ik heb kan allemaal weg zijn En me achterlaten met lege handen, vallend op mijn knieën Wanneer ik neergeslagen word, zwak en verward Win ik aan kracht met elke gedachte aan jou [refrein] You make me fearless Jij maakt elke dag voor mij Onbevreesd, jij maakt het makkelijk om te geloven Je zult er altijd voor me zijn, wat ik ook meemaak Dat is het verschil tussen jouw liefde en deze wereld Ik ben onbevreesd door jou Ik werd altijd bang wakker om de dag te beginnen Ik rekende er bijna op dat er iets mis zou gaan Ik werd bang en dacht dat ik helemaal alleen was Maar nu is er troost in de wetenschap dat ik thuis hoor In jouw armen, gewikkeld in jouw liefde De enige plek waar ik me veilig genoeg voel [refrein] Met jou aan mijn zijde Ik laat me gaan en sluit mijn ogen En ik voel dat ik kan vliegen [Chorus]