Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: collin raye Songtekst: let it be me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: collin raye - let it be me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let it be me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van collin raye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van collin raye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let it be me .

Origineel

I bless the day I found you I want to stay around you And so I beg you, let it be me Don't take this heaven from one If you must cling to someone Now and forever, let it be me Each time we meet, love I find complete love Without your sweet love What would life be So never leave me lonely Tell me you love me only And that you'll always, let it be me Each time we meet love, And that you'll always let it be me

 

Vertaling

Ik zegen de dag dat ik je vond Ik wil om je heen blijven En dus smeek ik je, laat het mij zijn Neem deze hemel niet van iemand Als je je aan iemand moet vastklampen Nu en voor altijd, laat het mij zijn Elke keer als we elkaar ontmoeten, liefde vind ik volledige liefde Zonder jouw zoete liefde Wat zou het leven zijn Dus laat me nooit eenzaam achter Zeg me dat je alleen van mij houdt En dat je altijd, laat het mij zijn Elke keer als we elkaar ontmoeten liefde, En dat je het altijd mij zal laten zijn