Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: comeback kid Songtekst: my other side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: comeback kid - my other side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my other side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van comeback kid! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van comeback kid en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my other side .

Origineel

Well that's what I thought You always finish before we start Don't have to say a word Living for these moments Who's been let down Who's been dragged down Been through this so many times before Eats me inside Out of this world you know Trapped inside so many nights alone I have to know what's inside your heart Promises have been made I've been let down What's inside your heart We search and we search for The answers worth fighting for go! I have to get out, break out I can't be you Who's been let down Who's been dragged down Been through this so many times before Eats me inside Out of this world you know Trapped inside so many nights alone Seems now I'm in too deep And it's never going to be the same This is me, take it or leave 'cause it's never going to feel the same I can't be you I can't be you

 

Vertaling

Dat is wat ik dacht. Je bent altijd klaar voordat we beginnen Ik hoef geen woord te zeggen Leven voor deze momenten Wie is er in de steek gelaten Wie is er neergehaald Ik heb dit al zo vaak meegemaakt Het vreet van binnen aan me. Buiten deze wereld die je kent Gevangen in zoveel nachten alleen Ik moet weten wat er in je hart zit. Er zijn beloftes gedaan Ik ben in de steek gelaten Wat zit er in je hart We zoeken en we zoeken naar De antwoorden die het waard zijn om voor te vechten gaan! Ik moet eruit, uitbreken Ik kan jou niet zijn Who's let down Wie naar beneden is gesleurd Ik heb dit al zo vaak meegemaakt Het vreet aan me Buiten deze wereld die je kent Gevangen in zo veel nachten alleen Het lijkt erop dat ik er nu te diep in zit And it's never going to be the same Dit ben ik, neem het of ga weg 'cause it's never going to feel the same ik kan jou niet zijn ik kan jou niet zijn