Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: comeback kid Songtekst: our distance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: comeback kid - our distance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van our distance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van comeback kid! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van comeback kid en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals our distance .

Origineel

I want to see you here with me And I want to tell you what you mean to me But I'll save this, I'll save my breath this time I think it's almost useless We both know, we both saw the signs Still I am asking why I think I'm falling I think I'm falling inside So is this story over or has it just begun You can only wonder and we can only wonder These days have been too much I hate being stuck in the in-between Means to an end Me taking your hand and moving us ahead I wish that it could last 'cause I still feel our past Will we ever feel this way again Means to and end Close my eyes and I'll be dreaming away If things were different I'd be able to say I'm still here re-thinking my decisions Our distance, separation But I'm still here But I'm still here

 

Vertaling

Ik wil je hier bij me zien En ik wil je vertellen wat je voor me betekent Maar ik zal dit bewaren, ik zal deze keer mijn adem sparen Ik denk dat het bijna nutteloos is We weten het allebei, we zagen allebei de tekenen Toch vraag ik me af waarom Ik denk dat ik val. Ik denk dat ik van binnen val Dus is dit verhaal voorbij of is het net begonnen Je kunt het je alleen maar afvragen en wij vragen het ons alleen maar af Deze dagen zijn te veel geweest Ik haat het om vast te zitten in het tussen Middelen om een einde te maken. Ik neem je hand en breng ons vooruit Ik wou dat het kon blijven duren, want ik voel nog steeds ons verleden Zullen we ons ooit weer zo voelen Een middel om te eindigen Sluit mijn ogen en ik droom weg Als de dingen anders waren zou ik kunnen zeggen Ik ben hier nog steeds, mijn beslissingen aan het heroverwegen Onze afstand, scheiding Maar ik ben nog steeds hier Maar ik ben nog steeds hier