Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: comeback kid Songtekst: the operative world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: comeback kid - the operative world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the operative world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van comeback kid! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van comeback kid en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the operative world .

Origineel

The bloods left on my hands And its up to me to wash away Its up to me to make it right Forget the past What's done is done I always said so easily Now its time that I live my words Living in those days that hold me back They hold me back They hold me down I knew this wouldn't get me far Just away from you full of myself And I know That there's something inside of me That I can give That I can give to you So many times I looked away Passing someone off but I'm just the same Never gave you a chance Now that's a chance I'll never take It won't hold me down Again It won't take me down Again

 

Vertaling

Het bloed dat op mijn handen is achtergebleven En het is aan mij om het weg te wassen Het is aan mij om het goed te maken Vergeet het verleden. Wat gebeurd is, is gebeurd. Ik zei altijd zo gemakkelijk Nu is het tijd dat ik mijn woorden leef Leven in de dagen die me tegenhouden Ze houden me tegen Ze houden me tegen Ik wist dat dit me niet ver zou brengen Gewoon weg van jou, vol van mezelf En ik weet... Dat er iets in me zit Dat ik kan geven Dat ik aan jou kan geven Zo vaak keek ik weg Ik passeerde iemand, maar ik ben nog steeds dezelfde Ik heb je nooit een kans gegeven Nu is dat een kans I'll never take Het zal me niet tegenhouden Nogmaals Het zal me niet neerhalen Again