Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: commander venus Songtekst: the walk around problem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: commander venus - the walk around problem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the walk around problem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van commander venus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van commander venus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the walk around problem .

Origineel

It's the same plan inscribed on me Cause there's only one design There's some time allowed to me But Saturday came, and went, and I And I still want, and I still need Just don't remind me, just don't remind me Cause I still feel, and I still need To feel like I have learned, adapted, and tried The hungry ones survive The rest just fall behind The rest just wait to die I could have learned to deal with Kneeling down and living out my life Like I'm supposed to But it's too late now for that These eyes were circumcised from the design Wait, have I been ruined? Well, such blinding faith could ruin us

 

Vertaling

Het is hetzelfde plan dat op mij is gegraveerd Cause there's only one design Er is me wat tijd gegund Maar zaterdag kwam, en ging, en ik En ik wil nog steeds, en ik heb nog steeds nodig Just don't remind me, just don't remind me Want ik voel nog steeds, en ik heb nog steeds nodig Om te voelen dat ik heb geleerd, aangepast, en geprobeerd De hongerigen overleven. De rest blijft achter. De rest wacht gewoon om te sterven Ik had kunnen leren ermee om te gaan. Knielen en mijn leven leiden Zoals ik verondersteld word Maar daar is het nu te laat voor Deze ogen waren besneden vanaf het ontwerp Wacht, ben ik geruïneerd? Nou, zo'n verblindend geloof kan ons ruïneren.