Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: commodores Songtekst: say yeah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: commodores - say yeah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say yeah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van commodores! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van commodores en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say yeah .

Origineel

Let me love you, until I can't love you no more Let me hold you, (ooh) I've got so much love in store I've been loving you baby, ooh sweet thing, For such a long time, yes I have And I need to belong to somebody just like you, baby I want to be your only man. All you got to do is Say yeah, yeah Be my lady Yeah, yeah, yeah Just say yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah whoa Yeah, yeah, yeah Aw Honey, just say yeah, yeah Precious lady, I, I want no one else but you Please look my way, aw baby, I'll do anything you want me to I've got more than a feeling, ooh baby I've got my life to share If you'll just reach out your arms and hold me, baby I'll show you how much I care, oh honey Say yeah, yeah Just be my lady, my lady Yeah yeah, yeah I'll be so good to ya Yeah yeah, yeah Oh honey, I want you right by my side Yeah, yeah, yeah I've been waiting so long Yeah, yeah, yeah Woo, just to have your sweet loving Yeah, yeah, yeah Yeah baby you see, I'll do anything that you want me to do Just as long as you make it me and you Just say yeah, baby Aw honey just be my lady

 

Vertaling

Laat me van je houden, tot ik niet meer van je kan houden Let me hold you, (ooh) I've got so much love in store I've been loving you baby, ooh sweet thing, For such a long time, yes I have And I need to belong to someone just like you, baby I want to be your only man. All you got to do is Say yeah, yeah Be my lady Yeah, yeah, yeah Just say yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah whoa Yeah, yeah, yeah Aw schat, zeg gewoon ja, ja Precious lady, I, I want no one else but you Kijk alsjeblieft mijn kant op, schat, Ik zal alles doen wat je van me vraagt I've got more than a feeling, ooh baby I've got my life to share If you'll just reach out your arms and hold me, baby I'll show you how much I care, oh honey Say yeah, yeah Just be my lady, my lady Yeah yeah, yeah I'll be so good to ya Yeah yeah, yeah Oh schat, ik wil je aan mijn zijde Yeah, yeah, yeah I've been waiting so long Yeah, yeah, yeah Woo, gewoon om je zoete liefde te hebben Yeah, yeah, yeah Ja schat, zie je, ik zal alles doen wat je van me verlangt Just as long as you make it me and you Just say yeah, baby Aw schat wees gewoon mijn dame