Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: common rider Songtekst: thief in a sleeping town

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: common rider - thief in a sleeping town ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thief in a sleeping town? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van common rider! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van common rider en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thief in a sleeping town .

Origineel

Started running just as soon as my feet hit the ground If I was looking for something Then it's something that I still haven't found Saw the modern age lay a generation to waste But I swore it would never see my back bone break Ever feel like a thief in a sleeping town Just like there were dogs trying to track you down Ever feel like you don't even know what to steal Saw an emptiness behind the promise of technology Saw it swallow up souls but it will never drop the freeze on me Saw the chill of annihilation creep into the young Saw it go untreated Saw them stockpiling guns Chorus We're gonna steal back hope from the modern war

 

Vertaling

Ik begon te rennen zodra mijn voeten de grond raakten. Als ik naar iets op zoek was Dan is het iets dat ik nog steeds niet gevonden heb. Zag de moderne tijd een generatie verspillen Maar ik zwoer dat het nooit mijn rug zou zien breken Ooit voelde ik me als een dief in een slapende stad Net alsof er honden waren die je probeerden op te sporen Ooit het gevoel gehad dat je niet eens weet wat je moet stelen Ik zag een leegte achter de belofte van technologie. Zag het zielen opslokken maar het zal nooit de vrieskou op mij laten vallen Zag de kilte van vernietiging in de jeugd sluipen. Ik zag het onbehandeld gaan. Zag ze wapens opslaan Refrein We gaan hoop stelen uit de moderne oorlog