Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: common rider Songtekst: trues rulers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: common rider - trues rulers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trues rulers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van common rider! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van common rider en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trues rulers .

Origineel

I see you sitting there looking just a little like me We're both too proud to say anything real Things are bad, but when you ask me if it's all over, don't you know how I feel? I remeber back at BHS, killing time on the courtyard steps Thinking we were rebels but the world was unimpressed It was just so easy to love you, the way you laughed at all my best defenses Made the world's most convincing actor come back to his natural senses We ain't got much, but we got each other, and I can see that's all that I wanted all along We were born in a minefield in a world that's spinning like a roulette wheel, where everybody is so scared but they can't slow down You were the first good thing I let myself in And if I ever made you doubt I love you, let me tell you what a fool I've been

 

Vertaling

Ik zie je daar zitten en een beetje op mij lijkt We zijn allebei te trots om iets echt te zeggen Dingen zijn slecht, maar als je me vraagt of het allemaal voorbij is, weet je dan niet hoe ik me voel? Ik herinner me terug op BHS, de tijd dodend op de trappen van de binnenplaats We dachten dat we rebellen waren, maar de wereld was niet onder de indruk. Het was gewoon zo makkelijk om van je te houden, de manier waarop je lachte om al mijn beste verdedigingen Maakte 's werelds meest overtuigende acteur terugkomen bij zijn natuurlijke zintuigen We hebben niet veel, maar we hebben elkaar, en ik kan zien dat dat alles is wat ik altijd al wilde We zijn geboren in een mijnenveld in een wereld die draait als een roulettewiel, waar iedereen zo bang is maar niet kan vertragen Jij was het eerste goede ding dat ik mezelf binnenliet En als ik je ooit heb laten twijfelen of ik wel van je hou, laat me je vertellen wat een dwaas ik ben geweest