Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: compay segundo Songtekst: saludo compay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: compay segundo - saludo compay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van saludo compay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van compay segundo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van compay segundo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals saludo compay .

Origineel

Tiene mi bella región Algo tierno que me encanta Tras de sus verdes montañas El bello sol se levanta El bello sol se levanta Por el camino se ven quimbuelos Se ven arrastras, se ven potreros Y los guajiros, ay, con mano franca Se saludan Compay Compay, Compay Saludo Compay Planté cien años de ñame En un monte que tumbé También le sembré café, ay Que bonito se me ha dado

 

Vertaling

Mijn mooie streek heeft Iets teder waar ik van hou Achter zijn groene bergen De prachtige zon komt op De prachtige zon komt op Op de weg zie je chimbuelos Je kunt slepen zien, je kunt weiden zien En de guajiros, ay, met een openhartige hand Ze groeten elkaar Compay Compay, Compay Gegroet Compay Ik plantte honderd jaar yamswortels In een heuvel die ik heb omgehakt Ik heb er ook koffie op gezet, ay Ik heb gekregen wat ik heb gekregen