Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: con funk shun Songtekst: wanna be there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: con funk shun - wanna be there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wanna be there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van con funk shun! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van con funk shun en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wanna be there .

Origineel

I wanna be there: Hey hey hey, hey hey hey ooo The miles that lye between us, Are heavy on my mind, I need you here beside me, Holding your body, next to mine. I know that you get lonely, Well it's just the same for me yea, We ought to be together, So we can share the love we need baby: I wanna be there, Hey hey I wanna be there, listen I, I, I wanna be there, believe me baby, OH, oh, I got to be there to hold you, Got to be there to touch you, I wanna be there, to make love to you baby. Ooo I don't think that I can take it, Well it's more than I can stand, I'm trying hard to make it, But I'm only, just a man. I know the things that you're feeling, Well I feel the same way too. I'm praying for the moment, When I'll be there, loving you baby I wanna be there, Hey hey I wanna be there, baby I wanna be there, believe me baby Woa I got to be there to hold you, Got to be there to touch you, I wanna be there, to make love to you baby. Hey I got to be there to hold you, Got to be there to touch you, I wanna be there, to make love to you baby. Hey, Heeeey I wanna be there, OO lord I wanna be there, Listen I wanna be there, believe me baby I wanna be there, Don't think I can take it much more Naw naw Oh baby, oooooo Don't think I can take it no more.

 

Vertaling

Ik wil daar zijn: Hey hey hey, hey hey hey ooo De mijlen die tussen ons liggen, zijn zwaar in mijn gedachten, Ik heb je hier naast me nodig, Je lichaam vasthouden, naast het mijne. Ik weet dat je eenzaam bent, Nou, voor mij is het net zo, We zouden samen moeten zijn, Zodat we de liefde kunnen delen die we nodig hebben, schatje: Ik wil er zijn, Hey hey Ik wil er zijn, listen I, I, Ik wil er zijn, geloof me baby, OH, oh, ik moet er zijn om je vast te houden, Got to be there to touch you, Ik wil er zijn, om met je te vrijen baby. Ooo ik denk niet dat ik het aankan, Nou het is meer dan ik kan verdragen, Ik probeer hard om het te halen, Maar ik ben maar een man. Ik weet wat je voelt. Ik voel me ook zo. Ik bid voor het moment, wanneer ik er zal zijn, om van je te houden, baby Ik wil daar zijn, Hey hey I wanna be there, baby I wanna be there, believe me baby Woa ik moet er zijn om je vast te houden, Got to be there to touch you, Ik wil er zijn, om met je te vrijen baby. Hey ik moet er zijn om je vast te houden, Got to be there to touch you, I wanna be there, om de liefde met je te bedrijven baby. Hey, Heeeey I wanna be there, OO lord I wanna be there, Luister I wanna be there, believe me baby I wanna be there, Don't think I can take it much more Naw naw Oh baby, oooooo Don't think I can take it no more.