Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conjure one Songtekst: sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conjure one - sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conjure one! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conjure one en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sleep .

Origineel

I know it's late I shouldn't call at this hour But yet, my fate I need lips to devour My nervous system is shot alright I won't sleep unless you Sleep with me tonight Deep with me tonight I know it's late We've known each other a while I can't wait To see your twisted smile Kindred spirit of candle light I won't sleep unless you Sleep with me tonight Deep with me tonight And my thought to my saint I'm so tired but I faint Sleep with me tonight Sleep with me tonight Drown out the machinery in my head Bring your peace of mind to my bed Without sleep there are no dreams Without dreams, we fall apart at the seams Kindred spirit of candle light I won't sleep unless you Sleep with me tonight Deep with me tonight And my thought to my saint I'm so tired but I faint Sleep with me tonight Sleep with me tonight Sleep with me Sleep with me tonight Sleep with me Sleep with me tonight Sleep with me Sleep with me tonight Sleep with me tonight Sleep with me tonight Sleep

 

Vertaling

Ik weet dat het laat is Ik moet op dit uur niet bellen Maar toch, mijn lot Ik heb lippen nodig om te verslinden Mijn zenuwstelsel is goed geschoten Ik slaap niet tenzij jij Slaap met me vannacht Diep bij mij vanavond Ik weet dat het laat is We kennen elkaar al een tijdje Ik kan niet wachten Om je verwrongen glimlach te zien Geestverwant van kaarslicht Ik slaap niet tenzij jij Slaap met me vannacht Diep bij mij vanavond En mijn gedachte aan mijn heilige Ik ben zo moe, maar ik val flauw Slaap met me vannacht Slaap met me vannacht Overstem de machines in mijn hoofd Breng je gemoedsrust naar mijn bed Zonder slaap zijn er geen dromen Zonder dromen vallen we uit elkaar bij de naden Geestverwant van kaarslicht Ik slaap niet tenzij jij Slaap met me vannacht Diep bij mij vanavond En mijn gedachte aan mijn heilige Ik ben zo moe, maar ik val flauw Slaap met me vannacht Slaap met me vannacht Slaap met mij Slaap met me vannacht Slaap met mij Slaap met me vannacht Slaap met mij Slaap met me vannacht Slaap met me vannacht Slaap met me vannacht Slaap