Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: connells Songtekst: take a bow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: connells - take a bow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take a bow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van connells! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van connells en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take a bow .

Origineel

I heard you ring, so you'll be there with bells. I know you know, this side of things so well. I'm standing here, and waiting for an answer. And still in awe Somehow I knew it was impossible And somehow I knew And it's taking a long time, I knew it was impossible And somehow I knew Yeah I knew This time is closer And somehow, now It's not what I wanted. Think for yourself, it makes no sense to me But I believe. Hey, hey, in time you'll know, you've know it all along. To take a bow and leave them with a song. Somehow I knew it was impossible And somehow I knew Yeah I knew This time is closer And somehow, now It's not what I wanted. And it's taking a long time I knew it was impossible And somehow I knew Yeah I knew This time is closer, and somehow, now It's closer And somehow It's not what I wanted.

 

Vertaling

Ik hoorde je bellen, dus je zult er zijn met bellen. Ik weet dat je, deze kant van de dingen zo goed kent. Ik sta hier, en wacht op een antwoord. En nog steeds in ontzag Ergens wist ik dat het onmogelijk was En op de een of andere manier wist ik het En het duurt lang, ik wist dat het onmogelijk was En op de een of andere manier wist ik het Ja, ik wist het. Deze keer is dichterbij En op een of andere manier, nu Het is niet wat ik wilde. Denk voor jezelf, het heeft geen zin voor mij Maar ik geloof. Hey, hey, met de tijd zul je het weten, je wist het al die tijd. Om een buiging te maken en hen te verlaten met een lied. Ergens wist ik dat het onmogelijk was En op een of andere manier wist ik Ja, ik wist het. Deze keer is dichterbij En op een of andere manier, nu Het is niet wat ik wilde. En het duurt lang. Ik wist dat het onmogelijk was En op een of andere manier wist ik Ja, ik wist het. Deze tijd is dichterbij, en op een of andere manier, nu It's closer En op de een of andere manier Het is niet wat ik wilde.