Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: connie evingson Songtekst: windmills of your mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: connie evingson - windmills of your mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van windmills of your mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van connie evingson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van connie evingson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals windmills of your mind .

Origineel

Round like a circle in a spiral, like a wheel within a wheel Never ending or beginning on an ever spinning reel Like a snowball down a mountain, or a carnival balloon Like a carousel that's turning running rings around the moon Like a clock whose hands are sweeping past the minutes of its face And the world is like an apple whirling silently in space Like the circles that you find in the windmills of your mind! Like a tunnel that you follow to a tunnel of its own Down a hollow to a cavern where the sun has never shone Like a door that keeps revolving in a half forgotten dream Or the ripples from a pebble someone tosses in a stream Like a clock whose hands are sweeping past the minutes of its face And the world is like an apple whirling silently in space Like the circles that you find in the windmills of your mind! Keys that jingle in your pocket, words that jangle in your head Why did summer go so quickly, was it something that you said? Lovers walking along a shore and leave their footprints in the sand Is the sound of distant drumming just the fingers of your hand? Pictures hanging in a hallway and the fragment of a song Half remembered names and faces, but to whom do they belong? When you knew that it was over you were suddenly aware That the autumn leaves were turning to the color of her hair! Like a circle in a spiral, like a wheel within a wheel Never ending or beginning on an ever spinning reel As the images unwind, like the circles that you find In the windmills of your mind!

 

Vertaling

Rond als een cirkel in een spiraal, als een wiel in een wiel Nooit eindigend of beginnend op een altijd ronddraaiende rol Als een sneeuwbal van een berg af, of een carnavalsballon Als een carrousel die rondjes draait om de maan Als een klok waarvan de wijzers voorbij de minuten van zijn wijzerplaat gaan En de wereld is als een appel die geruisloos door de ruimte dwarrelt Zoals de cirkels die je vindt in de windmolens van je geest! Als een tunnel die je volgt naar een tunnel van zichzelf Door een holte naar een spelonk waar de zon nooit heeft geschenen Als een deur die blijft ronddraaien in een half vergeten droom Of de rimpelingen van een kiezelsteen die iemand in een beek gooit Als een klok waarvan de wijzers voorbij de minuten van de wijzerplaat gaan En de wereld is als een appel die geruisloos door de ruimte dwarrelt Zoals de cirkels die je vindt in de windmolens van je geest! Sleutels die rinkelen in je zak, woorden die rinkelen in je hoofd Waarom ging de zomer zo snel, was het iets dat je zei? Geliefden lopen langs een oever en laten hun voetafdrukken achter in het zand Is het geluid van trommelen in de verte gewoon de vingers van je hand? Foto's hangen in een gang en het fragment van een lied Half herinnerde namen en gezichten, maar aan wie behoren ze toe? Toen je wist dat het voorbij was, was je je er plotseling van bewust dat de herfstbladeren veranderden in de kleur van haar haar! Als een cirkel in een spiraal, als een wiel in een wiel Nooit eindigend of beginnend op een altijd ronddraaiende spoel Als de beelden zich afwikkelen, zoals de cirkels die je vindt in de windmolens van je geest!