Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: connie francis Songtekst: i ll get by

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: connie francis - i ll get by ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll get by? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van connie francis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van connie francis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll get by .

Origineel

I'll get by As long as I have you Though there be rain And darkness too I'll not complain I'll see it through Poverty May come to me, it's true But what care I Say, I'll get by As long as I have you. But what care I Say, I'll get by As long as I have you.

 

Vertaling

Ik red me wel Zolang ik jou heb Al komt er regen En duisternis ook zal ik niet klagen Ik kom er wel doorheen Armoede Kan me overkomen, dat is waar Maar wat kan het mij schelen Zeg, ik zal krijgen door Zolang ik jou heb. Maar wat kan mij het schelen Say, I'll get by Zolang ik jou heb.