Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: connie francis Songtekst: second hand love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: connie francis - second hand love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van second hand love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van connie francis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van connie francis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals second hand love .

Origineel

They tell me that there's someone else you really truly love And even when we kiss that she's the one you're thinking of I guess it's true 'cause once or twice you called me by her name I need you so but now I know that you don't feel the same It's all over town, you've put me down A second hand love, a second hand love Though late at night I sit alone and count the tears that fall I'd rather have this kind of love than not see you at all My friends all say I'm better off if we should drift apart But every day I hope and pray I'll be first in your heart It's all over town, you've put me down I'm a second hand love, a second hand love Just a second hand love, a second hand love

 

Vertaling

Ze vertellen me dat er iemand anders is waar je echt van houdt En zelfs als we kussen dat zij degene is aan wie je denkt Ik denk dat het waar is, want een of twee keer noemde je me bij haar naam. Ik heb je zo nodig maar nu weet ik dat je niet hetzelfde voelt Het is overal in de stad, je hebt me in de steek gelaten Een tweedehands liefde, een tweedehands liefde Hoewel ik 's avonds laat alleen zit en de tranen tel die vallen Ik heb liever dit soort liefde dan dat ik je helemaal niet zie Mijn vrienden zeggen allemaal dat ik beter af ben als we uit elkaar zouden gaan Maar elke dag hoop ik en bid ik dat ik de eerste in je hart zal zijn Het is overal in de stad, je hebt me in de steek gelaten Ik ben een tweedehands liefde, een tweedehands liefde Just a second hand love, a second hand love