Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: connie francis Songtekst: where the boys are

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: connie francis - where the boys are ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where the boys are? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van connie francis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van connie francis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where the boys are .

Origineel

Where the boys are Someone waits for me, A smiling face, a warm embrace, Two arms to hold me tenderly Where the boys are My true love will be, He's walking down some street in town And I know he's looking there for me In the crowd of a million people I'll find my valentine, Then I'll climb to the highest steeple And tell the world he's mine 'Til he holds me I wait impatiently Where the boys are, where the boys are Where the boys are, someone waits for me 'Til he holds me I wait impatiently. Where the boys are, where the boys are Where the boys are, someone waits for me

 

Vertaling

Waar de jongens zijn Er wacht iemand op me, Een lachend gezicht, een warme omhelzing, Twee armen om me teder vast te houden Waar de jongens zijn Mijn ware liefde zal zijn, Hij loopt door een straat in de stad En ik weet dat hij me daar zoekt In de menigte van een miljoen mensen Ik zal mijn valentijn vinden, Dan klim ik naar de hoogste toren En vertel de wereld dat hij van mij is Tot hij me vasthoudt wacht ik ongeduldig Waar de jongens zijn, waar de jongens zijn Waar de jongens zijn, wacht iemand op mij Tot hij me vasthoudt Ik wacht ongeduldig. Waar de jongens zijn, waar de jongens zijn Waar de jongens zijn, wacht iemand op mij